Gripens RF 26-28/6

Heeej sötnosar!
Nu är jag hemma igen efter en otroligt rolig helg :)
Det var den bäst organiserade tävlingen jag någonsin varit på! (motsatsen till hölö....:P)

FREDAG

Vi börjar med att åka ca 10 mil fel... (enda minuset var vägbeskrivningen)  Men vi hittar dit iaf. :)
Sen är vi där ett tag och lastar in alla grejer och så.
Vid fem startar jag, det var LB:1 på fredagen. Han känns bra, mitt enda mål med helgen var att rida när jag kom in på banan, eftersom jag brukar bara sitta och åka runt... :P Och jag tyckte att jag red och fick 66,90%!! Ingen placering, men jag är jättenöjd med resultatet :)
På kvällen åkte vi in till Strängnäs och åt middag :)

LÖRDAG

Jag startade inte förrens vid 4 nån gång, så vi åkte till Strängnäs och badade på förmiddagen. Sen på tävlingsplatsen igen, var det dags för start : ) Benji gick urbra i collektingring, men inne på banan vart det lite sämre. Men jag tyckte att jag ändå red, så jag var jättenöjd. Det blev 59,74%. Jag är inte nöjd med procenten, men jag kan förså domarens åsikter, han gick kanske inte i form hela och så där : P (a).
På kvällen var det ryttarfest, eller vad man ska kalla det. Vi fick typ lite mat och sen skulle vi gå en tipsrunda. Det var inget speciellt lixom :P

SÖNDAG

Mamma och brosan åkte in och badade, men jag ville stanna kvar och titta på tävlingarna. Vid 3 startade jag. Han kändes ganska fin på framridningen. Inne på banan försökte jag verkligen rida bra, fina vägar och allt :P Jag tyckte att det gick jättebra, han ökade till och med! Det var evigheter sen han ökade inne på banan :) Jag fick 62,89% Det var väl bra, men jag var så nöjd med själva ritten så det kändes lite lågt ;)
Sen bar det av hemåt igen.. :)

Det blev inga placeringar för mig, men vi var 5 från Sjövillan där :)  Vickan, Linnea, Lotta och Linda (och jag :P) Sen tävlade Lottis på söndagskvällen, men det missade jag.. Vickan vann första dagen och sen vann hon hela cupen för B-ponny! Grattis Vickan!!! Linda och Kurre kom 3a på fredagen och söndagen och vann på lördagen! Hon kom tvåa i cupen för D-ponny! (Jag kom 12a, hahaha :P) Och Lottis kom tvåa i P1an igår kväll. :) Grattis tjejer!

Lite bilder:



pusspuss <3
/Moa

Tjing!

Imorgon bär det av till Strängnäs och Gripen :) Ska bli såå kul och är väldigt laddad :P
Benji är nydushad och allt är putsat, mina grejer är snaaart packade (a) .
Jag startar ju inte förrens typ halv 6 (obs, på kvällen :P) så vi behöver inte åka så tidigt, men vi skulle nog åka iaf vid elva. Det är ju skönt att vara där en stund innan och hinna packa upp lite och så ;)

Sov hos Sussi igår, vi badade typ 2 ggr igår och en gång idag :P fast det bara var typ 17 grader i vattnet! och så var vi på ica typ en miljon gånger :P vi hade köpt massa godis och lite mat, och sen skulle vi springa till bussen. jag höll i den rätt fulla godispåsen och börjar springa, men såklart går godispåsen av på mitten och i stort sett allt godis åker ut på gräset... moa i ett nötskal.. hur klumpig får man bli asså?? :P haha, och bussen skulle inte ens åka, så vi hade inte bråttom! jaja :P

jag kommer nog inte att ha någon data i helgen, så vi hörs på söndag/måndag med tävlingsrapport :)
pussipussi <3
/Moa

Baaadaaa

Tjoo!

Idag var jag i stallet och red ut lite i skogen med Sussi och Zirre : ) Hela ridturen bestog typ av att vi irrade runt bland massa granar och funderade på hur vi skulle ta oss ut ur skogen :P haha. Men vi kom ut iaf!
Och sen gick vi ner till vattnet och badade, det var skönt på ytan, men vid fötterna var det skiitkallt ;) Fast termometern visade att det var 20 grader i vattnet :P
Imorgon är det Luddeträning, kl 10 :) Sen ska vi bada lite mer :P o sen ska ja sova hos sussi <3 På torsdag är det tvättdag, Benji ska badas och sadeln o tränset o allt ska smörjas.. Sen ska jag packa också :P På fredag bär det av till Gripen! Det ska bli skiiitkul :D Startar typ 17 alla dagar ; ) rätt skönt, men för min del hade ajg hellre startat lite tidigare. har inget emot att gå upp ;) men men , är glad att jag fick starta övehuvudtaget iaf, haha :P
Ikväll är det morden i midsommer som gäller .P börjar om en halvtimme så .)

Puss puss
/Moa

Sooommar, sommar och sol

Guuud, vilket skönt väder det är! Typ 25+ o sol!! Nu ska det bara bli varmt i vattnet också :P
Ska ut och lägga mig i en solstol och fortsätta läsa min bok. :) Jag lånade Twilight på bibilokteket, eftersom alla säger att den är så bra måste man ju testa :P. HIttils tycker jag att den är väldigt bra! fast jag har bara läst typ halva första boken ;)Sen är det stallet, en liten utetur, barbacka?`, med sussi och zirre .
Igår var det långtur, vi var ute i typ 4 timmar!! Men kul var det :)
Nepp, nu ska jag ut och njuta av solen <3<3<3
Pussipussi
Moa


Vill ha..

Tjabbadabbadoo ;)

Snart stallet, hoppning me pluttarna <3
Skulle vilja åkt till grönan i morgon, men ja ska ju tävla nästa helg och mamma vill inte att jag ska bli mer sjuk till meetinget. Så ja vene, men de vore kul.. :) fast jag vill ju inte heller vara sjuk till gripen.. veckan efter kanske? :P
Vill ha en ny mobil, och Susanne hade värsta bra grejen, typ 3000 gratis sms varje månad! Det var kontantkort men iaf. Och man kunde få en telefon me, eller man var ju tvungen att betala.. Men då fick man kortet med typ. Jag hitta en, skitfin, mkt bättre än min som jag har nu :P Iaf snyggare... Men den kosta typ 1000 och mamma tkr att jag redan har en mobil som funkar, så jag tänkte om jag betalar lite, så kan hon bara betala nån hundring typ ;) men men, får se hur de går, faktiskt 1000 spänn för en mobil är ju skitbilligt! håll tummarna för mig ;)

Vill haa....













Puss puss//Moa


My honey <3


Sötnosen, borstad och fin *nooot* <3

Borta bra, men hemma bäst.

Tjoo nya bloggen :)

Kom precis hem från Dalarna, skönt att vara hemma igen. Det var rätt kul i Dalarna, men men. :P
Imorrn är det hoppning me Susanne o Zirre tror ja :)
Orkar inte skriva mer,
Pusspuss
//Moa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0