Myran <33


Clara tipsade mig om Myris nya annons :o) Den va ju bättre än den förra, utan renbilder iaf hahah. Men gud vad hon ser annorlunda ut!

Så här ser hon ut nu.

Så här såg hon då.


Partypumpa! Oh yeah

Nu är jag hos Tintinsötis och vi har precis fixat två pumpor och dom var sååååååå coola . Mohahaha. Lite bilder  :o)


Snygg va?

Notera cigarren hahaha..

Oohhhh, heeetingar <333 Don´t you think?'



Godmorgon

Allt bra med er? (Ni två söta människor som läser min blogg :)) Själv har jag precis ätit frukost, knäckemacka med köttfärsås på. Riktigt gott faktiskt :o)
Nu måste jag börja städa om jag ska komma iväg någonstans idag.. Suck.

Tävling

Jag är med i den här tävlingen, vad med du också! Klicka här.

Love

 


Jag är jultomten!

Idag har jag och Sussi bakat lussebullar :o) Det känns som jul nu tycker jag , och jag har bestämt att jag ska vara jättejulig i år. Baka ännu mer lussebullar, knäck, alla andra julsötsaker, pynta massor, pepparkakshus, massa fina julklappar, en låång önskelista... Vad kul jag ska ha! Förra året hade jag ingen julstämning alls, inte ens på julafton. I år ska det bli ändrning på det! Sitter redan just nu och lyssnar på julsånger :o) Nejdå, jag ska inte överdriva, men en lång önskelista och knäck blir det i alla fall!

Idag kom Sussi då och jag åkte och mötte henne på cykel :) Duktiga jag.. Sen åkte vi till stallet, jag red dressyr och Sussi gick en promis med Zirre. Eller dressyr och dressyr, så gott det går i min hemska hoppsadel. Mamma ringer konstant till sadelmakaren som vägrar svara. Hur ska man då få kunder om man aldrig svarar i telefon, undar bara? Han kan inte vara särskilt rik.

I morgon är det i alla fall Luddeträning, i hoppsadel. Good luck säger jag bara. Jag tror Tintin skulle sova här, eller jag hos henne. Det där med att bestämma något gick väl sådär.. :o) I alla fall ska jag med henne till stallet först och hjälpa henne, sen ska hon med mig och titta på Luddeträning.
Och så skulle vi städa i morgon också, suck. Det är lov ju! Jag vill ha städerska... Jaja.

Nu ska jag försöka hitta ett finare typsnitt till bloggen. Något tips?
Tjing!

Jag vill!

Sjövillan ska ha ett konfirmationsläger och jag viiilll vara med! Men det kostar 16 000 så bajs på det... :'( Stackars mig..

Stan

Nu är jag hemma igen, var då på stan me Therese : ) De va mysigt vi gick och åt på ett cafe där vid H&M typ och sen shoppa lite, fast jag köpte bara en tröja från JC och Thess en klänning :o)
I morgon ska jag och Sussisöt baka lussebullar, inte för tidigt va? Gott i alla fall :D Sen på torsdag ska jag träffa sötTintin, tror ja skulle sova hos henne också eller hon här, inget bestämt än :o)
Puss <3

Hemma, igen...

Skulle ju klippa mig kl 10, men när jag kommer dit så ska jag tydligen inte klippa mig förrän kvart i 11... Min lillbror som inte kan ta meddelanden... Skitunge.

Julie&Julia

Kom precis hem från stan :) Var först i det där nya köpcentret i Liljeholmen, tycker det var mysigt! Sen var vi och åt på TacoBar, nyttigt som vanligt.. Och sist bio :o) Julie & Julia blev det och den var hur bra som helst rekommenderar verkligen!! Älskade scenen när Julia hackar typ 5 kilo lök, haha. :o) Nej, men den var riktigt bra faktiskt! En feelgood film, (=jag älskar!)
Idag var jag också och red med Sussi på förmiddagen, vi red runt ängen :) Mysigt. Längtar såå till globen alltså! Kan inte vänta... Idag är det bara 30 dagar kvar ju! :D
I morgon ska jag åka och klippa mig vid 10, ingen total makeover, men i alla fall lite mer uppklippt och så : ) Sen stallet, men tror att han får vila. Sen ska jag till stan igen och träffa Thessi :o) Kanske ska gå och se Julie & Julia igen då ;o) haha, nej då lovar, sånt freak är jag inte. Köper den på dvd sen istället så kan jag kolla hur många gånger som helst :)
Nu blir det tvn, hoppas på att det finns något roligt :o)
Bye bye eller kanske Bon Appetit! haha..

Ett affärsbesök och en dusch senare...

Hallå igen, var tvungen att gå förut för vi skulle handla, men nu är jag tillbaka :) Köpte en ny inpackning som sussi hade, det vart inte riktigt samma men den som jag köpte var också bra. Fast sussis var skiiitbra rekommenderar vekligen.  : )
Hittar ingen bild på den men de va typ garnier volume booster elr ngt sånt .:)

Sitter och lyssnar på konseren mamma och brosan va på igår, de va faktiskt bra artister! Kolla själva: http://www.nomorelullabies.org/

Men i alla fall, idag hoppade jag och Sussi lite också jag hoppade vääldigt lågt men det var kul :o)
Nu sitter jag och väntar på att det ska bli mat någongång, är sjuukt hungrig eftersom jag inte åt någon lunch, men åt ju typ frukost vid halv 12 så. Men är man ett matmonster så är man :o)

Nu kommer lite bilder från igår : )

Våra ansiktsmasker..

söta sussi <3

filmen:)

mm, yummie..

goooda

kolla inte tack..


skönhetsprocessen pågår :o)
 

oooch så här fina blev vi! :o)

sussi <33

me and mitt lockiga hår :P

va fina man kan vara va? :o)
pusspuss<3


Sussikväll:)

Nu har jag precis varit jätteduktig och dammsugit övervåningen :) (Jag var tvungen men i alla fall.) Igår sov jag hos Sussi, vi gjorde ansiktsmasker och massa grejer och vi blev såå fina. Mest röda i ansiktet faktiskt :o)
Sen kollade vi på film, först Tsotsi - den var jättebra men hemsk. Sen satte vi på Ps.I love you men vi började locka håret på varandra istället :) Så jag såg typ bara tio minuter av den ..
Jag lägger upp bilder sen men nu ska jag åka puss

Höstlovsdag ett

Har precis varit ute och plockat ner äpplena från träden och sen ska vi åka och musta dom :) Hoppas på lite fika då också :o)
Nu har bilderna från allsvenskan precis laddats över, så ska fixa lite med dem och sen rensa kameran så att jag och Sussi kan ta mååånga fina bilder ikväll! :o)
Pussipuss


Planer för morgondagen

I morgon blir det ansiktsbehandlig och film, i am taggad!
http://blogg.aftonbladet.se/9777/perma/296212
http://www.storasyster.se/2008/05/17/tre-hemmagjorda-ansiktsbehandlingar/
http://marianova.com/users/amanddaj/blog/hemmagjorda-ansiktsmasker-for-alla-hudtyper-0
Vilken tror ni på?
Sen behöver vi filmtips, någon?

Vad tycks?

Om den nya designen, själv gillar jag den myycket haha :o) Vad tycker ni, hiss eller diss?

Idag började det med tyskaprov på morgonen, tror det gick rätt bra.. Sen var det några vanliga lektioner och sen kollade vi på en helt sjuk film, fast den var väl ganska bra. Sen var det "mulitkuliti" och man gick runt lite och åt mat, sen åkte jag till stallet och red ut lite med Sussi :o) Benji var jätteduktig och sötast som vanligt. <3 Nu är jag hemma och har precis kollat på Idol.

I morgon ska jag nog sova hos Sussi, och rida innan. :o) Snart kommer brosan hem med massa jobbiga kompisar som säkert kommer ta datorn så får passa på att blogga nu, för med min snygga design måste jag ju ha lika snygg uppdatering ;o)

Och jag måste ju bara tillägga, det är HÖSTLOV!! Whiihooooo :o)) Jag tänkte sova hela lovet, så ska bara typ äta hela helgen sen går jag i ide i en vecka, så ses nästa söndag då!
Pusspuss


Kors i taket!

Moa bloggar :o) Men bara för att jag hann med bussen som gjorde att jag kom hem typ 45 min tidigare än om jag hade tagit nästa buss, happy me!
Måste bara förmedla till mina söta små blogg läsare att Sjövillans div. II lag har gått till FINAL! (tror jag i alla fall.. hehe)  Vi kom fyra i andra omgången, och var bara en procent från placering... Men från 7a till 4a är braaa! Benjamin var jättefin, men jag slarvade så 62% för oss. Enligt Ludde hade vi, utan mina slarvmissar, fått 67-68%.. Men men. Vi tar dem nästa helg då vi ska till Södertälje.
Idag är det Luddeträning :o) Så ska äta lite först sen bär det väl av till stallet vid 5. (?)
Borde väl egentligen plugga tyska eftersom jag har prov i morgon, men jag tycker nog att jag kan det, ehum :o) Kom precis på att jag måste hinna köpa godisgummibjörnar till multikulti imorgon (skolgrej med tyskan) får försöka hinna det innan stallet, men det borde väl gå. Eftersom jag hann med bussen :D haha.

Åhh, asså jag längtar såååå till Globen (sthlm horse show) :o) Nu är det bara, hm, 36 dagar kvar! Whihoo!

Min idol :o)

Gutenmorgen

Snart bär det av till skolan igen... Men har faktiskt haft en jätteskön vecka, i måndags började jag 10:15 och sluta 3 iofs men, och i tisdags började jag tio i 11 sluta halv 3, igår (skönaste dagen) börja jag 9, men sluta halv elva :D Haha. Idag är det typ vanlig dag.. Men men. man får väl stå ut :P
Igår följde Therese med mig till stallet och red lite : ) Kul kul :P
Idag är det Luddeträning, Roggan imorgon och tävling på söndag :D Whiiihooo!
Nu ska jag försöka lägga upp filmerna från igår på facebook.
Puss <3

Update

Heeeeej : )

Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte orkat..
Det har hänt lite grejor sen sist men orkar inte skriva allt. Men iaf. I torsdags var det klassåterträff och det var jättekul att se alla igen. Ingen hade förändrats tycker jag .P
I fredags var jag mest hemma (tror jag, kmr inte ihåg?) och sen skulle jag följt med sussi på tävling på lördagen men så blev d inte. Så på lördagen typ städade jag först... sen skulle jag visa Benjamin för några som skulle provrida och mamma var iväg så jag fick göra d själv. :S men de gick bra, tror jag  ? :P sen kom fia min gamla tränare på kvällen och åt middag  : )
igår var jag på bio med sötisarna linnea och sussi, först åt vi massa pizza och sen massa (MASSA) godis/popcorn.. fast typ hälften var kvar.  :P
snart bär de av till skolan ,men börjar inte förrän kvart över 10 för N3 är på klassresa så massa lärare är borta, men eftersom man bor på landet är det ju att gå upp 8 iaf....... aja, bättre än typ 6-7 iaf. P
ikväll blir det nog dressyr och imorgon kommer några och provrider för andra gången : ) Hoppas de vill ha honom . <3
nu ska jag ut i skitvädret. usch för hösten asså..

pussipuss <3

när ska det se ut så här i sverige???? kan någon fixa det taack !


Donkenfrossa...

Tjing sötisar, som tydligen inte gillar min blogg längre.. Igår var det bara 54 läsare och idag 4.... buhuuuu :´( kom igen lite nu va???

Idag var jag i skolan igen.. suck. Dagen började med naturkunskap, fick hålla en presentation som skulle varit ett grupparbete själv för ingen annan i min grupp var där, skoj. Not! Sen var geografin inställd och då blev de hål timme från 10 till halv ett naaajsigtbajsigt asså :D åkte till donken med lovisa, olivia och therese . vi var fyra personer och åt väääldigt mkt haha. sammanlagt var det typ 7 mellan pommes, 4 olika hamburgare, typ 5 läsk, 4 morotskakor och en munk hahaha.. tjockisbarnen här asså :P
Sen tillbaks till skolan och långlektion till 3. Nu e ja hemma igen och ska äta lite middag och sen till stallet, det blir nog dressyr idag. Kommer några och provrider imorgon så .  :)

Pussi puss <333


hahah, vår fetmat :)

Sjukismoa

Tjooo bloggen och alla mina 31 bloggläsare :D:D

Idag har jag inte gjort så mycket, försökt att bli frisk mest :P hur det har gått vet jag inte riktigt fast jag känner mig lite bättre nu än i morse :)
men iaf, i morse åkte jag och lämnade lite grejer till loppisen som min klass har .. Sen shoppade ja lite : ) en tröja från hm och en halsduk från JC sen ett par vantar och några strumpor haha (jag handlade med mormor därför strumporna;P) sen åkte jag till stallet och pysslade lite med benjigubben men ingen ridning idag . Sen har jag mest varit hemma och slöat här framför datan (a) heeh.. har gjort klart filmen som vi ska ha i annonsen men tror ja ska ändra lite till för den e så konstig o den där bajsfilmkameran förstörde ju allt :@ blää för den:D
snart kommer de andra hem och då skulle vi äta tacos, eller bara jag och brosan . :) haha
byebye <3
min sötisnos <3<3

REKORD!!!

Blev medlem idag på bloggtrafik.se och det hjälper!! Redan 28 besökare! :D:D:D Tror nog att det är rekord och fler ska det bli asså, nu jeeeklarrss! Blondinbella släng dig i väggen mohaha
sov gott alla mina söta små läsare <3<3<3

RSS 2.0