Brun som en pepparkaka? Knappast...

Tjeeena sötnosar!

Idag har jag varit på stranden typ hela dagen, tänkte att jag skulle bli lite brun  men de gick inte så bra :P
Nu bär det av till stallet snart, ska träffa Sussi och rida ut :)
Pussi pussi<3


:)

Tjoooo sötisar : )

Idag var jag jätteduktig och rensade på förmiddan i mitt skrivbord, hittade väldigt mkt gamla grejer ;P
Sen var jag i stallet, skulle ha gått ner till Sjövillan men de blev uppskjutet till imrg. Benji fick vila, och imorgon är det träning . :) Kanske ska ut och segla på torsdag/fredag om det blir fint väder :P  Så vi fick flytta på lektionen,
Träffade Sussi ida också :) Hon kom ju hem från Skåne igår. Men hon kände sig lite dålig typ... Hoppas du mår bättre nu gmn! <3

Nu: försöka fixa teamsm bloggen som jag har gjort ngt konsigt med .P
Men först: en bild, det blir en från grisslehamn :) hahha.. fotograf : brosan  :P

Blåååbär...

Haallooo sötnosar!

Idag har jag plockat blåbär med en sån där rolig blåbärsplockare :P haha.. Sen var jag och red, och sen bakade jag en blåbärspaj : ) Jäättefin blev den för jag gjorde ett hjärta på den med såna där stora blåbär : ) Har inte ätit den än, så jag vet inte om den är god haha :P
Igår var jag och shoppade med Therese i stan : ) De va mysigt : )
Lite bilder:

Pajen före ugnen :P

Pajen efter ugnen, inte lika fin kanske... Men god får vi hoppas :P

Gårdadens shoppning :)

Pussipussi <3<3


Grattis lillebror!

Tjooo sötnosar!

Idag fyller brosan 13 så han fick lite presenter på morgonen. Bla en tv! Elr den ska inte sitta i hans rum, typ i "allrummet" på övervåningen så ja kan också använda den : ) Han fick ett Wii också med Balance Board och det .) skitkul, men svårt :P
Var och red i morse, Benji var ursöt när jag kom till hagen. han låg ner och sen fick jag gå fram och gosa med honom när han låg ner, sååå gulligt! Tog lite bilder men jag orkar inte lägga upp nu : P kmr sen : )
Det gick iaf jättebra att rida! Gjorde min läxa jag fick av Ludde igår (a) haha..
Ikväll kmr det lite gäster och så ska vi grilla och så : )

Pussipussi <3<3

Boooring..

Har precis tittat på en jäääättetråkig film, bara konstig.. :P
Var och köpte presenter till brosan som fyller år i morgon, då köpte jag sån där "fransk manikyr" som man gör själv . ) Så det har jag testat nu, det var inte så jättebra, jag satte mallarna för långt ner på nageln elr vad man ska säga :P Men men.. Det blir förhoppningsvis bättre nästa gång :)
Tränade för Ludde idag och det var så sjuukt jobbigt, fick träna övergångar,vilket vi är sämst på för både jag och Benji är så sega :Phaha.. Men nu har jag fått en läxa, så det är bara att träna på : ) Jag och Benjamin ska ha en "dressyrhelg" Hahah.. Ellr vi ska iaf rida dressyr 2 ggr och ut en : ) Sussi har ju åkt till Skåne, den svikaren :P haha :P nää då : ) Hon kmr hem på måndag så : )
Ses, puss puss <3

Oj, glömde nästan, en bild på mina fina (?) naglar:

Goodmorgon!

Hallohallo : )

Vet inte riktigt vad som händer ida, Benji ska vila iaf.. De behövs tror ja  :)
 Ni har ju inte sett min nya mobil än : ) Så här är min älskling (a) <3 hahha..


See ya!
Pusshej : ) <3

Hopphopp

Tjooo sötnosar <3

Idag åkte ja till stallet och då byggde ja och Sussi en superbra bana :P hahah. med omhoppning och allt..
sen red vi ut lite som uppvärming, då mötte vi linnea o wille :) som otroligt nog klarade att rida hem själva haha :P
sen hoppade vi banan, gick inte så bra för mig.. först vägrar han på trean som var en oxer, för att den kom för tajt efter svängen.. då håller jag typ på att flyga av, men jag höll mig kvar, fast jag satt typ framme vid öronen :P haha.. sen vägar han på femman också, för det var vårt fina julklappshinder med glitter som glittrade extra mycket av solen.. haha.. sen bytte vi häst och jag testade hoppa zirre istället : ) han var väldigt kul och hoppa, för det var typ bara att styra så hoppade han ju! :D haha, till skillnad från Benji :P

imrg ska ja nog mocka ur boxen för på tisdag ska vi tvätta stallet : ) jihaa :P
glöm inte o kolla på team sm bloggen : ) den har precis fått en ny header :) kommentera vad ni tkr .P

chaio <3

Någon som vill ge mig pengar, sätta mig på ett flyg till Portugal och lära mig flytande engelska?

Jag hittade värsta bästa resan!
Hit ska vi någongång i mitt liv när jag har samlat ihop lite med pengar :P
http://www.hastsportresor.se/land/portugal_porto.asp

I´m a hästskötare :)

Haaallouu sötisar!

Idag var jag hemma och slöade på förmiddagen. Ludde ringde och sa att istället för att jobba på Sjövillan så kunde jag få bli hennes typ "hästskötare" åt Cobra. (En av hennes hästar) Typ följa med på tävling och så, kanske ta hand om henne om Ludde åker bort :) Skiiitakul! :):):) *happy**happy*

Sen åkte jag till Sussi och så gick vi ner och badade, men de blåste väldigt mkt så de blev väldans kallt... Så vi gick upp och red istället : ) Det blev lite konditionsträning, massa galopp! Whiihoo!

Nu ska jag fortsätta med mina chips haha :P och så ska vi fixa lite med nya sidan! Team SM har numera fått en blogg vettni : ) Team SM´s blogg

pusspuss <3

Faalsteerbooo 2009

Japp, nu ska ni få rapporten från Falsterbo :)

Kom till tävlingarna vid lunch på tisdagen, precis lagom till ponny kvalet. Vart heelt kär i Verdi, ni vet Marina Mattsons hingst. Såå sjuuukt fiiiin <3<3<3 Den vill jag ha! : ) Hon vann såklart :)
Sen kollade jag lite på femåringarna och sen var det hem och så åt vi lite kinamat :)
På onsdagen var det först sexåringar, sen ponnykuren och sen sexåringar igen : ) Verdi vann kuren. Självklart. :)
Och så var det huntingen också, skitrolig speaker haha :P
På torsdagen gick jag in själv, mamma och brosan gick och badade :)
Så först var det typ Gina Tricot future elit, elr ngt sånt .:) Och sen typ 5 åringar och 6 åriga fölston, det var kul att titta på, sen var jag tvungen att åka hem...
Åkte värsta äckliga tåget hem.. Det luktade kiss i vagnen! Bläää blä..
Men det var väldans kul i falsterbo iaf : )

Och självklart blev det lite shoppning också :)


Flughuva, hansbo 85:-

Flugtäckte, Domani 199:-

Glansspray, Foxfire 99:-

Dressyrspö, 75:- (Men jag fick de för 50 :) haha)

Sporrar, Globus, 179:-

japp, de var falsterbo :)
chiao!

Snart: Falsterbo, Nu: Edsbro

Haaalloj!

Eftersom jag inte har bloggat på länge, dåligt jag vet (a).. Så ska jag iaf försöka ta de i tidsordning :)
Alltså börjar vi med Edsbro ..

Hästarna var skiiitfina med rosetter i manen och allt :) Men vi kom lite sent, eller först iaf. Sen när vi kom dit hade de flyttat fram tävlingen en halvtimme, så de var lugnt :) Lite för lugnt kanske, för vi vart sena iaf... Satt och tittade för länge på b-ponnysarna ;) 
Så vi gjorde i ordning hästarna väääldigt snabbt och det vart lite stressigt med framridningen och så.
Och jag var först då.
Det börjar bra, vi vägrar på första hindret... Sen vägrar vi på andra också, sen kommer vi faktiskt över tredje! Sen vägrar vi på fjärde också. Uteslutna. Greeaat! :) Hoppkarriär? Nej tack.
Sussi hoppade ettan och tvåan, men sen ville skitponnyn Ziramis inte gå förbi grinden som man var tvungen att passera för att komma till trean. Uteslutna dom oxå. Gooo Team SM! hahah.
Vi efteranmäler oss båda två till nästa LC och jag är först igen.
Framridningen vart lite bättre den här gången. Vi kommer över första hindret, (knappt, vi tog det stillastående, men vi kom över!) vi tog oss över tvåan och trean oxå, men på fyran tog det stopp. Men på andra försöket kom vi över! och sen klarade vi femman, sexan och till och med sjuan också, men sen på åttan blev de stopp igen. sen kom vi över det också och klarade nian, hoppade stillastående menmen :) sen måål! Vi kom runt!!! Whiihiii :) Tolv fel blev de, för när vi vägrade på åttan lyckades vi putta ner översta bommen också :)
Ziramis var dock fortfarande inte på hopphumör och de blev uteslutna... Så nu har Sussi bestämt sig för ett tävlingsuppehåll,..

jaja, hoppning är inget för mig, Benji är duktig, men jag sinkar honom. Det får bli någon annan som tävlar hoppning på honom.. Tacka vet jag dressyr! :)

pussipussi <3

Vilken stil man har asså...
 
Sussi och Zirre på lördagen.

Team SM i städartagen!

Tjoo :)

Igår städade jag och Sussi hela sadelkammaren + möblerade om lite :P Det vart jättefint! Och idag har vi tvättat mattan i transporten tills på söndag. Ja tkr vi har varit skiitaduktiga :)
Nu ska vi bara måla bommarna oxå, och staketet på ridbanan :P haha, bommarna kommer att bli sååå snygga!

Idag skulle vi rida ut, jag red barbacka.. Och sen skulle vi galoppera. Sussi drog på lite efter ett tag. Beni tyckte det var jättekul! och drog i väg i en serie av glädjeskutt, när man sitter barbacka då är det inte så lätt att sitta kvar så jag flög av ner i gräset :P Landade på höften typ, men de var ingen fara. kommer nog att få världens blåmärke bara :P haha..

men nu ska jag äta rulltårta, byebye :P
puss puss <3


Dumbulle :)

Tjoo!
Nu är jag tillbaks, vi åkte hem idag istället för Benji fick värsta stora bettet på halsen och mulen, så vi åkte hem för och kolla till honom och så :) Men han mådde bra, drog runt ett varv runt byn och hälsade lite på fåren och lite så... Skitponny..
Men iaf, grisslehamn var fint o så : ) Bilder kommer imrg tror jag .. Orkar inte hämta kameran.. (a) haha. lat lat, självklart!
Idag hoppade jag o Sussi lite på banan, Benji var jätteduktig och jag var mindre duktig.. men vi kom över iaf (för det mesta.._) och vi hoppade faktist en oxer på 1.05 m! :) *stolt* haha.. De e ju hopptävling på söndag så man måste ju vara laddad! :)

Men nu ska jag nog sova lite ;) Sängen jag sov i i natt var typ 50 cm för liten. Jag kunde inte ligga på ngt sätt utan att slå i väggen eller kanten (det var en våningsäng) ... inte så skönt. Men nu får jag sova i min stooora sköna säng :)

nattinatti <3
puss/Moa

Grisslehamn, nästa!

Tjoo sötnosar <3

Imorgon bär det av till Grisslehamn, vi ska till mammas kompis sommarstuga ; ) Kommer hem på tisdag.
Men först är det hovslagaren och ridning som gäller. Han kommer vid 9 så det blir att ställa klockan imorgon då... Men men.. :P

Pussi pussi
see ya på tisdag ;)
/Moa

Hjääälp!

Ahhh, vad har jag gjort egentligen... Susanne tyckte att ja skulle följa me henne till Edsbro (som ligger skiiitlångt bort!) och tävla, hoppning... Så nu är jag anmäld, nästa söndag ska vi tävla 90 cm. Hjälp, hjälp! Vi får väl göra vårt bästa och försöka ha lite mer fart än på Sollentuna i våras ; ) Så kanske vi kommer runt utan att hoppa allt ifrån skritt och krasha ett hinder totalt... Vi satsar på att komma runt : ) Förhoppningsvis är det inte ett omöjligt mål, haha. :P

Idag åkte jag till stallet vid lunch och då badade ja o Sussi plutten och knoppade o flätade och allt :) Han vart jättefin, och hur gullig som helst : ) Sen fick han öva på att vara utställningsponny. Han klarade det ganska bra, förutom några försök till rullning, som lyckades en gång. Men som tur var rullade han sig i gräset så det förstörde inte hans glansiga päls ; ) (Bilder kommer, ska bara få dom av Sussi )
Sen skulle Sussi in o äta, o sen kom Malin så det tog lite längre tid... :P haha. Så vid fem satt vi på hästarna, och jag kom till stallet vid 12, haha :P kan man bli snabbare eller ?
Skulle åkt till Hästhoven ida, men eftersom det tog lite längre tid än va ja hade räknat med i stallet så hann ja inte innan de stängde :P

Pussipussi
/Moa


tkr att det är så himla coolt ljus på den här bilden :P och så ser han väldigt fin ut oxå ;) haha.

Jag kom iin :)

Jag kom in på mitt förstahandsval! :)
Ville bara säga de, haha :P

Pussipussi <3


RSS 2.0