Nyårsafton

Jupp, idag är det då nyår. Känns inte så speciellt egentligen. Då är ju jul hundra gånger mer "spännande" om man kan kalla det så. Det är väl presenterna som skiljer, antagligen..
Ska till stallet snart, Ida tar hand om en liten ponny över jul och jag skulle få rida, haha. Hon sa att sadeln brukade snurra runt så jag är beredd på det. Eh, what?! Vi får väl se hur jag överlever ritten på Tessan. (Eller var det Sessan..?) Sen ikväll kommer lite folk och vi ska äta oxfile och potatisgratäng. Gott!

Gott nytt år på er!


Jättekul Malin, verkligen...

Läste precis Malins blogg och hon har uppdaterat från Vietnamn. Klagar över att hon inte har blivit brun, och själv är man i Karlstad där det just nu är -20 grader och man kan inte gå ut utan att förfrysa tårna. Vad är brun för något? Knallröda, förfrusna kinder ska de va´!

Snöbollskrig

Nu är vi i Karlstad, kom hit igår vid 5 typ. Så igår hände väl inte så jättemycket, åt, spelade poker (jag förlorade stort ofc..), kollade tv, sov. Haha. Intressant intressant. Idag har vi gått en promenad som utvecklades till snöbollskrig och otroligt frusna tår.. Nu ska de åka och köpa raketer till imorgon och sen ska vi handla mat och så. Jag måste köpa ett par vantar eftersom den ena är borta.. Jag förstår inte, alltid alltid försvinner den ena vanten men inte den andra? Det är tredje paret som jag tappade bort ena halvan nu. Jaja. Tror inte ni är så intresserade av mina vant-problem. :)
Har kameran med mig så kanske kommer det lite bilder.
byebyebitches

Nyslingad

Idag vart slingningen i alla fall lyckad! Det syns inte jättemycket men jag blev blondare i alla fall, och utväxten försvann. :)

Syns det någonting? (Tog med webben..)

Var hos sötnosen idag också, joggade honom lite i ridhuset och han var hur fin som helst! I morgon ska jag upp och rida på förmiddagen innan det bär av till Karlstad. Tåget går 14:25 så det är väl ganska lugnt ;)



Sjukt fin låt <3

Mitt 2009

enligt facebook.. Haha.

Morgon

Morgonmorgon bloggen : ) Bloggade aldrig igår så gör de nu istället.
Gårdagen då. Katta kom vid halv 12 och då åkte vi till stallet och red ut en sväng men det blev ingen långtur direkt, tänkte rida slingan men när vi kom till åkern och skulle gå ut på den var det så sjukt mycket snö att Zorro bara ramlade ner typ! Läskigt värre.. Så vi red tillbaka och genom skogen.
Sen var jag typ hem en snabbis och vände för att åka tillbaka till stallet, eftersom det skulle komma några och provrida. De var där i höstas när vi hade annons ute för första gången. Och nu hade de sett annonsen igen och kom en gång till. Det är alltid så svårt och veta om de är intresserade och så, men jag tycker de verkade ganska intresserade? Dottern red hur bra som helst och när jag satt upp på honom efter hon hade ridit kände jag hur avslappnad och mjuk han var. Så Benji verkade verkligen trivas med henne och så. Och det kändes ju jättebra! Så de skulle prata med sin tränare och så, det är bara att hålla tummarna för att de gillade honom. :)
Den femte bär det ju av ner till Skåne och Passion! Kan ju säga att jag längtar liite! Det ska bli så kul, hoppas nu bara hon är så bra som det verkar.. (Jobbar på en film, kommer snart så ni får se henne!)
Idag har jag inte mycket planerat, stallet, hemma, packa lite (Karlstad imorgon!). Det blir nog en lugn tur för Benji idag, han var helt slut igår efter att blivit riden två gånger samma dag och i lördags filmade vi ju och då gick han rätt hårt också! Lilla sötnosen.

En bild på Passion tills filmen kommer :)

Är hon inte finfin? <3

Och här kommer den.....

Tatarattadaaaaaaaaaaaaa....

Ganska bra om jag får säga det själv asså? Eller vad tycks?? :)

Skriv om och om igen

Nu är jag snaart klar med Benjis försäljningsfilm, vi gjorde den idag med mobilkameran eftersom filmkameran har gett upp.. Med andra ord, skitdålig kvalitet men den är väl bättre än ingenting. Alla frågar ju efter en film, så vi var ju tvugna att fixa en. Tycker den vart rätt bra om man inte räknar kvaliten! Så nu håller den på att laddas upp på youtube. Lägger upp den här sen :) Har alltid problem med att få den i rätt format, men jag tror jag lyckades nu. Jaja.
Julafton i förrgår! Hade en toppendag, först galopp i snön sen en liten promis vid vattnet med mackor och varm choklad. Sen Kalle (att jag somnade behöver vi inte lägga till) och sist julmat och klappar :) Fick pengar, mer pengar, resan ner till Skåne för att provrida Passion, We Sing, några böcker och filmer. 
I morgon kommer Kaaatta hit och vi ska rida ut tsm. :):)
Det var nog (nästan) allt som hänt de senaste dagarna, bye bitches!<3 

Alla vill ha min ponny. haha.

La precis ut en annons på Benji, och har redan fått svar!! Efter två minuter kanske? De som skrev sa typ, har ni någon film, är ev. intresserad av att provrida? haha. Alla vill ju ha min sötisnos ofc <3

Idag har det inte hänt så mycket, var i stallet på morgonen och red lite i ridhuset. Han var jättefin i början men sen blev han lite springig men söt :) haha.
Sen har jag mest varit hemma, väntat på posten för att de skulle skicka en flim på Passion, men den kom inte :@ Filmen asså, posten kom. haha.

Idag var jag inte på blogghumör, vilket tråkinlägg det blev. Ni får lite musik och en bild istället :)





Vinterbilder - Luciakadriljen, lussebakning


Vinterbilder - Stallet



Blogg-humör

Det är inte ofta jag är på sånt humör hörni! Så var glada :) Satt och läste lite fotobloggar precis, och fick otrolig inspiration att fota ! Trots min värdelösa kamera som aldrig vill fota när jag vill.. Just nu känns det som att det är något för mörkt ute för att fota, så imorgon smäller det! haha. Får väl se om jag hittar något roligt att fota också, men allt är ju så fint med snön och allt nu så det borde väl inte vara så svårt?
Har varit urusel på att uppdatera med bilder här på bloggen också, fast jag har faktiskt tagit en del bilder så de ska läggas upp, promiiis!

Idag red jag ut en sväng med Camilla och Russ, först tänkte vi ta Sundbyslingan, men eftersom vi knappt såg vägen redan när vi började svänga ut på åkern för att vi hade fullt av snöflingor i ögonen gav vi upp den idén och tog vägen genom skogen till Karbyängen och sen lite galopp upp i backen på joggingspåret (shh, säg inget till alla sura hundpromenad människor!) såg visserligen inte särskilt mycket då heller men kul var det! och det tyckte Benji också, fast han hade lite svårt att hänga med i Russ galna galopptempo (och skritttempo för den delen också... haha).

Imorgon är det jul-pynt dags! Vi ska köpa gran, pynta granen, baka pepparkakshus, baka pepparkakor kanske? Härligt med lite julstämning! Juste, jag ska julpynta i stallet också! Ni vet, bättre sent än alrig.. Han äter ju ändå bara upp allting så nu kanske något av pyntet sitter kvar till julafton?

Imorgon lovar jag att uppdatera med många fina vinterbilder och så ska jag berätta om Passion, min nya drömhäst you know? :o) Time to sleep, kissies!

Tredje advent

Paallar inte blogga men nu gör jag det i alla fall. So, be happy! Sitter och lyssnar på alla nya låtar på iPoden :) Snart ska jag till stallet, ska rida ut med Lena kl 2. Så har jag ju Bollan också, men hon är ju svullen i fram så tror inte att det blir någon ridning idag heller om det inte har gått ner jättemycket. Luciaträningen igår gick ganska bra, han skötte sig hyfsat även om han aldrig var i närheten av någon slags form. Men han körde inga bockserier i alla fall... :) På tisdag ska nog jag och Alvis åka och köpa lite kläder till kadriljen :) Haha.
Har tagit bilder och filmade när Kristina hoppade i fredags men jag orkar inte gå ner och hämta mobilen så ni får vänta :) haha.
Puss

Nattinatti

Nu ska jag gå och sova lite :o) Haha. Fast är inte särskilt trött, tröttheten gick lixom över vid tio.. Hehe. Har kollat på idol och sen Jonny Cash filmen Walk the line. Såg att Erik vann, ingen överraskning direkt han va ju bäst! :) Juste, Niklasträningen gick jättebra och han tyckte Benji var en hopponny haha :) Skriver mer i morgon, God Natt!


Luciapyssel

Idag var jag så extremt snäll och gick upp kl 6 bara för att åka till skolan och luciapyssla med fyrorna... Är jag inte gullig? Haha. Det var obligatoriskt så. Men ialla fall. Först luciapyssel från kvart över 8 till halv 11, sen engelska och matte och sen slut! Skön dag, förutom det där med att gå upp alldeles för tidigt.. Så nu är jag hemma och har till och med hunnit trycka i mig en stor fet pizza. Mums! Snart bär det av till stallet. Men jag ska inte rida för Kristina ska vara med på Niklasträningen idag med lilla Berra som hon så fint kallar honom haha. Fast ofs så passar han ju ganska bra i det också haha. Så vi får se om han sköter sig..
Sen ikväll kommer Larsa så det blir nog hemmakväll som vanligt med IDOLFINAL! (Kom precis på att det var det :) ) Go Erik, ahaaaa!
Bloggar kaanske ikväll, det märker vi. Haha. Puss


Bild från förra Niklasträningen, fast med mig på ryggen då. Med tanke på min extremt fina hoppteknik är det nog tur att det är Kristina som tar över idag, eller vad tror ni?
Btw - ser han inte lite ut som en Berra? Haha.

Äntligen!

Nu är jag klar med plugget för den här veckan! Pjuh. Har råpluggat från i måndags tills nu känns det som. Veckans kvällar har varit typ stallet, hem äta snabbmiddag, upp till läxböckerna, råplugg till 21-22, duschen, sängen. Vilket otroligt spännande och roligt liv man har. Don´t you think? Har inte funnits så mycket att skriva om alltså därför ingen blogging. Kanske bra det, vem vill läsa tråkinlägg när jag beklagar mig över läxor? Ingen. Haha. Men nu är det förhoppningsvis klart för den här veckan! Har precis gjort klart min labbrapport. Och idag var det historiaprov. Men jag tycker mitt plugg har gett resultat för har känt mig nöjd med båda proven jag haft den här veckan! Hoppas bara betyget blir lika bra också!

Idag var jag i stallet och red, men inte på Benjibus som vanligt (kors i taket!!) utan söta Bollan. Jag och Anso bytte häst så jag fick testa på Bollan lite medan hon var med och kunde hjälpa mig eftersom jag ska ta hand om henne i helgen. :) Det var jättekul men svårt! Jag är ju så ovan att rida andra hästar, och framför allt stora hästar.. Hade lite problem med att sitta ner i traven och galoppen haha. Kände mig som en nybörjare där uppe. Men det blir nog lärorikt för mig i alla fall eftersom jag är rätt stökig i handen och på Bollan måste man sitta stilla och hålla ett jämt stöd för att hon ska slappna av och gå i form. Good good for me. Benjibus bryr ju sig inte särskilt mycket haha. Bara han slipper jobba är han nöjd :o) Nej då han är så fin den lilla korven.

Time for duschis, bye <3


Plugghäst

That´s me. Är stolt över mig själv nu, har läst igenom och bankat in 37 PowerPoint sidor! Duktigt va? Så nu ska jag gå ner och berömma mig med en dusch och lite chips :o)
Idag var det skolan som vanligt, hade en föreläsning om droger och alkohol i trafiken på morgonen. Det var väl inget nytt direkt. Don´t drink and drive typ. Haha. Kunde jag sagt.
Sen har jag varit i stallet och red lite dressyr på min söta pålle. Han var ganska fin men pigg haha. :o)
Men nu är det duschdags. Puss

Juste måste kolla om det funkar, ngn ny grej med Spotify så man kan länka till låtar typ?
Coldplay – Yellow
Plain White T's – A Lonely September
Funkar det?
Puss

07:46

Gutenmorgen! Nu är jag hemma igen och snart redo för skolan ska gå till bussen om en kvart och måste hinna packa om min väska också.. Osmart att sätta mig och blogga då. Men men. :)

Så här glad är jag haha. :o)
Puss

Update från Karlstad

Jaopp, dålig uppdatering då. Men har hänt lite grejer.. 
Nu är jag i alla fall i Karlstad, kom hit igår och åker i morgon. Det är bra här, har inte gjort så jättemkt. Va i stan i dag och fikade och gick i affärer och så.
Nu ska jag äta korv typ ? Haha.
Puss

Hela världen är så underbar - om man är korkad, tom och glad

Är på sjukt bra humör idag! Fråga mig inte varför, kanske för att jag slapp både esteten och gympan som var första och sista lektionen, vilket gjorde min dag betydligt kortare - 9:30 till 14:30 istället för 8:00 till 16:00. Eller kanske för att jag har fått bästa feelgood låten av Katta. (Som just nu går på repeat i mina öron, haha)
Jag har ju inte bloggat på ett tag, men har haft lite mycket. (Som ni säkert har räknat ut efter mitt senaste inlägg, globen 24-7!) Men börjar med igår. Ganska skön dag, två lektioner och sen studiebesök på riksdagen. Studiebesöket var kul, inte tack vare guiden men. Han tyckte vi var som killar i åttan. Hallå? Är vi inte mest mogna klassen på länge, "Plenissalen" är sjukt kul! Eller? Haha. Sen stallet, först fodra och sen på med alla nyshoppade saker och upp till ridhuset. Red dressyr och han var jättefin! Inte jättestadig, men mjuk och lyssnade jättebra.
Och sen till helgen då. Fredagen började med dressyr, clinic med en tysk ryttare. Den var inte så jättebra tycker jag, men förstod inte heller allt han sa, så jag kanske inte ska uttala mig.. Sen var det hoppning. Lite segt kanske, och sen en typ "clinic" med Pignon. Det var nog det tråkigaste jag sett på länge. Själva iden var bra, men det funkade inte riktigt i showsammanhang. Så då blev det annexet för oss. Sen på kvällen var det show och två klasser hoppning (...) sen Pignon, som var betydligt bättre med sina egna hästar. Han är helt otrolig! Och massa shoppning i pauserna ofc!
Lördagen började också med dressyr, grand prix. Parzival vann, ingen överraskning direkt? Sen hoppning. Sen showen, igen.. Det var väldigt dålig omväxling på showerna alltså! Så då såg vi samma sak en gång till. Juste, vi var på rundvandringen i stallarna också, jag såg Briar (!) Haha.
Söndagen började med hoppning, somnade nästan... Sen dressyr, kuren, det var jättekul. Älskar kur! Parzival vann igen, och Minna Telde kom trea! Sen Briars avslut, som inte var särskilt bra. Hade förväntat mig att de skulle visa upp något? Men tydligen inte. Sen showen, men jag var så sjukt trött så orkade verkligen inte se samma sak igen. Så jag åkte hem och åt, duschade, somnade. Haha. Jag är en rolig människa jag.
Det var en väldigt lyckad helg i mina ögon! Men nästa år blir det nog bara dressyr för min del. :) Kuren var ju lungt det bästa på hela helgen!
Nu ska jag fixa ny design, lyssna mer på bra musik, ladda över skivor till mobilen, kolla på julkalendern och sen stallet när bror kommer hem. Får se vilken ordning det blir, kommer förmodligen bara göra knappt hälften. I know myself.

Och självklart ska ni få höra min nya fantastiska låt!

Puss


RSS 2.0