Stockholm Horse Show - IMORGON!

Ohhhh jaaa! Imorgon imorgon imorgon.. Har väntat i ett år nu typ! Är så jävla taggad asså :):):):)
It´s globen time! Med Sussibäst och hennes kusse Ellenore (stava jag rätt?). Som kommer ändå från Skååne, applåd för det :) haha.
Nej, men imorgon blir det globen från 11 till 24 typ, shopping i pauserna och onyttig mat. Kan det bli bättre?? Nej tror inte det va`?



VIP, ahaaaa! Slå den ni??!



I alla fall, idag har det väl inte hänt så mycket, skolan typ håltimme i 2,5 timme igen.. (Svininfluensavaccinsjuka lärare.. haha) Sen träffa jag Sussi och åkte med henne till Svanhagen och sen tillbaka till skolan igen för vi hade ju den där middagen med föräldrarna. Det var väl trevligt men lite segt. Sen var jag i stallet en snabbis och pussade lite på älsklingen. :) Imorgon blir det upp tidigt och rida för att han inte ska vila två dagar på raken. Sen blev det jättebra i helgen, eftersom jag inte kommer att vara hemma så mycket (ingenting typ) så kommer jag ju defenitivt inte hinna rida. Men Anso i stallet ska tomköra Benjiplutt på lördag,(spännande.. haha) och sen ska Kristina hoppa honom på söndag. : )  Hade egentligen velat se men jag är ju som sagt på GLOBEN, oh yeah! Haha.

Nu ska jag nog packa lite och räkna ut när jag ska gå upp imorgon... Inget jag ser fram emot direkt...... Men men det är ju faktiskt GLOBEN! (haha, okej ni fattar att det här är stooort! )
Puss

Bästa dagen!

Jag är glad! Hade sjukt skön dag idag. Först svenska, i typ en halvtimme sen var både geografi och so läraren sjuka så vi hade hål timme i typ 3 timmar och sen 40 min engelska : ) Jag var hos Katta på håltimmen (-arna) vi åt kycklingköttbullar och apelsin haha.
Snart stallet tror jag och sen ska jag baka en kaka till middagen för föräldrarna på skolan imorgon..
Btw, det går riktigt bra för min lilla blogg nu! 19 läsare igår :O) Moa glad!!


jaaa! haha.
puss

Morsning Korsning

Bara för att man var så otroligt duktig på tyskaprovet och fick G, hade jag sovmorgon idag :):) Det var komplettering för de andra.. Mohahahaha! Så gick upp åtta, najs eller vad? Sen att jag måste gå upp 6 i morgon tänker vi inte på ....
Nej nu hinner jag inte mer, sminktime, puss

24 november

Sitter här nyduschad och fin och väntar på att Ugly Betty ska börja :) Jaja, skolan var som vanligt typ sen åkte jag till stallet. Skulle ha tränat för Ludde men det blev inställt så red dressyr på banan istället. Han var såå fin! :) Jätteduktig.
Orkar inte skriva mer, puss


Gulligt eller vad?

Hittade det här på Camillas blogg, det var massa citat av barn. Och det är var ju klart det bästa:

 – Det är inte så farligt om man har olika färg på huden. Det viktiga är att man har samma färg på hjärtat. Isabell, 7 år

Är det inte för bra?! Mitt nya motto, haha.

I alla fall, dagen. Det var skola som vanligt, hade en lekt från 9-10 sen var geografi läraren sjuk så vi hade lunch i 2 och en halv timme .. Så jag, Olivia och Therese åkte till Donken och svullade onyttig mat :) Mums.
Sen tre timmar Historia, inget prov. Yes! Juste, fick VG på naturkunskapen :o) Oh yeah. Sen var jag i stallet, Thess skulle följt med men de blev ändrade planer . Haha. Red iaf dressyr på banan eftersom det var Elkekurs i ridhuset. Bajs på det.. Han var rätt springig och pigg i början men sen gick de bättre och han var ganska stadig! :)
Nu ska jag checka faceb och sen duschen .. Haha.
Puss

07:22

Snart bär det av till skolan.. Men har forhoppningsvis inget prov idag som jag skulle ha haft och har vi det är jag så körd.. Så håll tummarna för att sp09 inte har något historia prov idag ;)
Har inte så mycket mer att berätta tror jag, har ju inte hänt särskilt mycket sen igår :o) Äter just nu yoghurt till frukost om någon undrar... Haha. Okej, sjukt tråkigt inlägg. Förlåt!
Puss

Helg

Jag har kommit på en sak. Jag älskar Åhlens! Haha. Var där igår med familjen när vi var i stan. Man får ju värsta juliga stämningen! Jag ska åka dit och shoppa julklappar sen, det känns som i alla amerikanska romantiska komedier då :) Haha. Och så hittade jag en jättegod (eller vad säger man?) parfym när vi var där. Eller två faktiskt. Dior Hypnotic Poison och Dior Hypnotic Posion Elexir tror jag de hette (?) Får se om de ska köpas haha. :)
Igår då, vad gjorde jag mer? Eh, vi gick lite på stan. Sen åkte vi hem och åt tacos (haha sussi) sen kollade jag på dressyren som ni vet :P
Juste, jag var i stallet på förmiddagen också. Red i ridhuset och det gick skitbra! Eller han var knäpp i början och typ skenade med mig i ridhuset haha. Sen red Ida lite också.

Idag var jag i stallet på morgonen och red ut lite, han skenade/bockade typ hela vägen hem. SKITPONNY! Så nu har han fått sänkt havre.. Haha. Hoppas det blir bättre nu då.
Sen hem, äta lunch och sen åkte vi till Taxinge slott på en julmarknad där. Det var jättemysigt :) Och så hade de värsta kakbuffen typ! :D Yummie <3
Nu har jag kollar på Playa del Sol och Parlamentet, haahahha.. :o) Och imorgon är det skola.... Bajs på det. Men jag skulle få sällis på bussen iaf. Thess skulle sova hos sin mormor och morfar som bor typ här i närheten så vi tar samma buss : )
Nej, nu är det facebook time. Puss

Right now.

Sitter jag här och kollar på live sändningar från kuren i stuttgart :o) Eller, ja just nu bloggar jag ju.. Iaf, väntar på att Totlilias ska rida snart :)
Kolla själva.

puss 

Gymnasiemässaaaaaaaaan

Jupp, idag var det då gymnasiemässan. Och jag skulle stå där och säga att min skola är bäst haha. Det var jag, Katta och Fanny från min klass som var där och några naturare. Vi såg den seriöst snyggaste killen ever, och han verkade fett gullig också! Killen med tandställning från Värmdö, ring mig om du ser det här ! Haha. (a) Hoppas han börjar högland :o)
Sen var de väl inte så mycket mer som hände idag.. Igår skulle jag ju då ha tränat för Ludde, och jag åker dit och allting men när jag kommer in i ridhuset så är Lotta där och bara "Ni vet att Ludde är bortrest va?" Haha. Ludde är virrig hon.. Så jag fick rida lektion för mamma istället haha : )
Sen måste jag bara tipsa om typ den sjukt värsta superbästa låten ever! Har letat efter den på nätet i typ en miljon år och hittade den igår!! Herregud va glad jag blev. Så måste ni bara lyssna på den!!!!


The Feel Good Song - Hollywood Music

Okej, lite konstig låtgrej blev det men iaf! Lyssna!!

Sjukt bra eller hur! Verkligen en feel good song :o) <3<3


Morgon

Usch usch, man ska inte vara uppe nu ju! Det är ju typ nästan mörkt ute... Jag vill ha jullov!!!! Har inget intressant att skriva så hej då bloggen, och ha en skiiiitbra dag! kissies

17 november

Nu har jag varit en duktig flicka och pluggat heeela eftermiddagen sen jag kom hem :o) Sen det där med att jag fortfarande inte vet vad konsumentköplagen är, har väl ingen betydelse? (Mer än att jag kommer få ig på provet i morgon typ, och inte komma in på högskolan, bli donkenstädare och bo kvar hos mamma hela livet .... Ja, jag katastroftänker, och visst är det kul! Hahah... Studiemotiverad blir man i alla fall)
Ska kolla lite på ne´s barnförklaringar nu så kanske jag fattar lite mer.. Sen är det dags för stallet, men det är brosan som ska rida idag. (Det är det senaste, brosan rider på tisdagar, får se hur länge det håller.. Men han har faktiskt lovat att tävla en dressyrtävling i vår. :))
Nej, nu måste jag börja plugga innan jag blir donkenstädare :O) haha. Kissies<3

16 november

Nu har jag ätit massa mat, förrätt, huvudrätt och tårta :o) Haha. Jag är så sjukt trött asså, har ingen aning om varför och i morgon är det långdag... Bajs på det. Börjar 8 och slutar 16! Min tidigaste och senaste dag... Dåligt schema? Jaaa!
Var i stallet en snabbis bara, han fick vila idag men var lika sötnosig som vanligt <3
Kissies <3


Design

Ny design, vad tycks? :) Headern blev lite stor, men orkar inte fixa det nu.. Puss


Tävlingsrapport

Men ahhhhhh! Allt försvann-.- hata hata.
Jaja, bara att börja om igen .

Tävling som sagt idag då, Jag var först ut i laget. Hann inte rida fram så mycket så jag tycker inte att han kändes riktigt bra från början. Sen kom jag in på banan. Behöver jag säga något mer? Skit gick det i alla fall. Och domarna tyckte inte det var något vidare heller, 53%.

Sen var det Vickan, tyckte hon red jättebra men Dixie var lite spänd.. 49% Tror jag? Sen Linnea, jag tyckte det var sktibra! Men domarna var hårda så 52%. Sen Cathrine, jättefint var det och domarna höll med. 67,5% och en första plats tror jag! Grattis !! Alla var superduktiga sötnosar <3
Så det var allsvenskan för den här gången!

I morgon är det skola som vanligt och sen stallet en snabbis men mamma fyller år så hinner inte göra så mycket. Vi skulle nog laga middag till henne :P Vi får väl se hur det går haha.
Kissies <3

Final!

Snart bär det av till stallet för knoppning och allt, sen är det finalen i allsvenskan idag ! Jag är först i laget så vi måste åka lite tidigare än alla andra :)
Iförrgår efter middagen sov jag hos Linneasöt. Vi åt popcorn, drack cola och försökte kolla på film, vilket gick sådär.. :o) Sen igår var jag i stallet och sen hem typ.
Önska oss lycka till idag nu! Och håll tummarna! :D

Kom och se, Sjövillan på G,
årets nummer ett i både press och ridsport me´
Vilket lag, oss vill alla se,
vi har värsta ryktet och publiken hajar de´
Vi har allt som ett lag vill ha,
Kom igen Sjövillan, det här går braaaa!



Kanske ska sluta blogga?

Det verkar som om jag får fler läsare då i alla fall, haha. Förut när jag typ blogga en gång i veckan, fick jag typ lika många/fler besökare än nu när jag är duktig på att uppdatera? Jag fick fler kommentarer också, iofs bara typ "börja blogga" men i alla fall?
Har precis duschat och fixat mig lite inför kvällen, ska till Alvik och äta middag med typ hela Sjövillan : ) Skoj skoj. Var i stallet en sväng också, skrittade ut lite barbacka med Anso och Bollan. Benji var sötast som vanligt och jag förfrös tårna. Ofc..
Hade skitaskön dag i skolan idag, först tyska (fick godkänt på provet! :o) typ alla fick ig så är sjukt nöjd! jag skryter inte! ) sen so men det var bara debatt (=man behöver inte göra ngt) sen engelska och då spelade vi typ teater i aulan : ) Sen skulle vi gå till Bromma Gymnasium och ha "Gåspennan" där. (En novell tävling) Kristoffer från min klass vann haha. Sen sluta jag typ 2 och fick skjuts :o) Najs Bajs!
Nu ska jag kolla faceboooooook, kissies ♥

Karamell kungen ♥

Nu har jag kommit hem från stallet. Red dressyr i ridhuset, och han var skitfin! Superduper asså :) Den nya sadelgjorden gör verkligen susen haha. Hoppas det går lika bra på söndag! Fast vi skulle tydligen inte till Sandö längre för de va ngn häst som fått ringorm där. Så de håller på och letar efter en ny arrangör nu. Så vi får se var vi hamnar.. :)
Har ätit tjockismat till middag, pommes, bearniese (stavning?) och ngt kött : ) Jummie ♥
Nu ska jag fortsätta kolla på Simpsons. :o)
♥kissies

Skolan

Sitter här i skolan och äter olivias rundisar :o)  Vi såg Etype på Ica, coolt elr vad asså! :D
♥♥

Stallet

Kom precis hem från stallet.. Det blev föör sent idag haha. Men i alla fall , kort inlägg för jag är trött :) Jag invigde min nya sadelgjord (inte svanskappan som jag trodde) idag, vet inte om det var den eller inbillning men om en sadelgjord för 2000 borde väl göra underverk? Iaf gick Benji jättebra, satt och log hela tiden :) Han var så framåt och glad haha.
Bilder.

Här är den, sadelgjorden som gör underverk haha. 1960kr...

Min gulleplutt som är lite trött : ) ♥♥♥♥

Nu är det bedtime för mig, natti natti ♥

Jag tror alla busschaffisar här hatar mig.. I morse körde bussen förbi min hållplats när jag skulle av, fast jag hade plingat! Sen nu när jag skulle hem räcker det inte med att jag måste sitta i solbacka och vänta 20 min för att man bor på landet, nej då stannar inte bussen vid ändhållplatsen fast det var jag och en annan tjej kvar på bussen! det är väl klart bussen stannar på ändhållplatsen?? Idiot bussar.

Idag var det skola som vanligt, först skulle jag läsa upp en berättelse på historian. Gick helt okej för att bara ha pluggat på bussen :o) Sen geografiprov.. Men det gick över mina förväntningar och det var bara ett g-prov. Men jag svarade på alla frågor och så. (Tack 118 118 säger jag bara, haha) Sen engelska och vi fick äntligen lite flyt med vad vi ska göra på vår talkshow på fredag, tack Ebba.

Nu är jag hemma i alla fall och ska äta och så innan jag åker till stallet. Det blir nog dressyr idag. :) Fick ett sms i morse om att min franska sadelgjord och svanskappan har kommit! Jippie! Nu jäklar ska vi dansa fram på söndag, haha. Om han nu ens har vänjt in sig på svanskappan tills dess.. *hoppas* Han sadelmakaren sa att det kunde ta en timme eller flera veckor, men Benjigullesöt är ju snäll så de borde inte vara några problem tycker jag!

På söndag är det final i allsvenskan, oh yeah! Och vi ska såååå äga alla, eller hur sötisar? :) Synd att det är LA bara, då måste man ju typ göra saker! Herre.. haha. Och kallt ska det bli, men men. Allt för laget! Hoppashoppas att jag kan koncentrera mig lite! Borde väl inte vara så svårt?


Hata geografi...

Sitter här och kollar på ngt gammalt Adam och Eva avsnitt på youtube haha. Länge sen man såg de asså!
Har pluggat geografi sen jag kom hem, hatar det.. Och så självklart prov i morgon. :(
Benji fick nya skor idag så han fick vila :) Men han var lika söt som vanligt <3 I morgon är det skola as usual.. Men det är iaf onsdag = snart helg :o)
Någon (vem?) tyckte jag skulle berätta vrf jag inte ska sälja Benji plutten och det är för att det inte var någon som ville köpa honom så vi väntar ett tag med att sälja honom tills i mars typ när det kanske är lättare att sälja och så ska jag hårdträna i vinter :) (det där blev en extremt lång mening haha)
Puss <3


Hata geografi...

Sitter här och kollar på ngt gammalt Adam och Eva avsnitt på youtube haha. Länge sen man såg de asså!
Har pluggat geografi sen jag kom hem, hatar det.. Och så självklart prov i morgon. :(
Benji fick nya skor idag så han fick vila :) Men han var lika söt som vanligt <3 I morgon är det skola as usual.. Men det är iaf onsdag = snart helg :o)
Någon (vem?) tyckte jag skulle berätta vrf jag inte ska sälja Benji plutten och det är för att det inte var någon som ville köpa honom så vi väntar ett tag med att sälja honom tills i mars typ när det kanske är lättare att sälja och så ska jag hårdträna i vinter :) (det där blev en extremt lång mening haha)
Puss <3


Jag <3 Duscha

Har precis kommit hem från stallet och rusade in i duschen, shiiit va kallt det är ute asså ! Jag vill inte ha vinter !! :´( Sommar? JA tack!
Brosan red idag och det gick väl bra, han ska typ rida varje tisdag nu (det är måndag idag jag vet.) vi får väl se hur det går :o)
Läste precis på fronter att det är volleyboll på gympan i morgon, buhuu jag hatar volleyboll får alltid skitont i fingrarna för jag vet inte hur man ska slå på den där äckliga bollen. : /
Chilla galet! (Mitt favorituttryck, haha)

Plugg, plugg

Nu är jag hemma, eller kom hem för typ en timme sen:) Vi var på tingsrätten idag så fick sluta tidigare. Jag har skrivit om målen nu, och ska börja plugga till Naturprovet i mrg och Geografin på onsdag + att jag ska berätta en historia för klassen på onsdag också! Herregud, pluggis jag kommer vara asså :o) fast naturprovet kanske skulle flyttas till nästa vecka, men har inte fått veta ngt så det är väl lika bra att plugga på....
Sen måste jag ringa Ludde och boka om min lektion, så kanske ska träna idag ? Haha. Vilken koll man har. Men i morgon ska Benjiplutten skos i alla fall. : ) Sitter och lyssnar på massa gammal musik haha. Någon som har lite låttips jag har brist på låtar haha.
Men nu måste jag fortsätta plugga, blääää... Puss på er!<3

Ehum,

liiite dålig kvalite och den snabbspolas av ngn konstig anledning, men iaf :)

Haha.


Haha, är man bra eller? 13 besökare utan att ha kommenterat hysteriskt eller fuskat med bloggtrafik eller något :) happy me! kissie here i come...

Bilden

The truth behind Linneas hår haha.



LOCKIGT!

Det trodde ni inte va?

Igår var då Linnea sötis här, Sussi skulle också kommit men hon dissa oss ;o) . Hon kom och vi kollade på Mamma Mia och sjöng jättefint till alla låtar :P Och massssa godis ofc. Eller ja popcorn snarare :)
Sen idag åkte hon tidigt för hon skulle träna, jag skulle egentligen följt med men fick typ inte sen halvt sov jag när hon åkte haha :P
Så jag städade sen åkte jag till stallet och sen till häst loppisen eftersom vi skulle stå där och sälja saker .P Jag red ut lite på Benji och han var sötast som alltid : ) Sen på loppisen sålde vi ganska mkt, och jag fick ett par helt nya Tretorn stövlar! För 500 kr! Dom kostar ju typ 4000 nya så bra köp eller? haha.

Lite bilder :






And finally....
MY TRETORNS! Hahah.



Lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att det gick så sjukt bra på träningen :)

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov...

Vad gjorde du för 15 min sedan: Kollade facebook

Det sista du sa högt: ?

Det senaste någon sa till dig: "Aha"

Vad har du druckit idag: Vatten, saft, vatten :P

Vad var det senaste du åt: Mina otroligt goda popcorn :)

Vad var det senaste du köpte: Godis?

Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit

Vad är det för väder hos dig nu: Jag ser inte :)

Godaste glassmaken: Choklad!!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Eh, jaa kanske :P

Sover du tungt: Ja på natten men inte på morgonen

Drömmer du mardrömmar: Inte ofta

Trivs du med ditt jobb: Har inget :)

Favoritklädsel: Pyjamas! (stavning?)

Favoritlåt just nu: The show must go on, med Idol Erik :)

Vad ser du om du tittar till höger: Min otoligt stökiga garderob :P

Vad gör dig glad just nu: Musik

Vad ska du göra härnäst: Svara på nästa fråga :o)

Höger eller vänsterhänt: Hööger! 

Humör just nu: Glad :D

Favoritgodis: Allt utom lakrits

Kläder just nu: Myskläder :)

Sommarplaner: Ingen aning

Hur många kuddar sover du med: En

Spelar du något instrument: Piano, gitarr men inget bra :)

Morgon eller nattmänniska: Morgon mest men kväll också

Vad är viktigast för dig: Benjamin! Nej men jag vet inte .)

Är du kittlig: haha jaa lite

Snarkar du: ibland :P

Stjärntecken: vädur

Äckligaste insekten: alla!

Längtar du mest efter just nu: en kall cola!


Idol!

Sitter här och tittar på idol, som precis tog slut :o) Erik var ju klart bäst eller hur? Jag tycker Eddie, Reza och Rabih borde åka alla tre haha. Iaf Eddie, herregud han kan ju inte sjunga!
Vad tycker ni? :o)


Bäästa!

Jag vet jag vet

jag suger på att uppdatera, men jag hinner inte... Och lär inte hinna skriva något mer ikväll heller. Slutar typ halv tre och sen ska jag till stallet, förhoppningsvis äta middag och sen kl 18 ska jag och sussi leka med fyror på deras disco typ jag fattar ingenting, man leker väl inte på ett disco? Haha. Aja.
Igår tränade jag för Ludde och det gick skitbra! :o) Idag tror jag det blir lite cavaletti typ eftersom jag inte har ngn hoppsadel än så vill jag inte hoppa i dressyrsadeln, det skulle nog inte gå så bra med tanke på min balans :P
Min buss går om en kvart så.. nu fick ni lite uppdatering iaf :o)
Puss <3

Jag döör...

Asså jag orkar verkligen inte gå till skolan, bara att ställa klockan på 7 igår var en plåga. Och så är första lektionen naturkunskap..... Nej, det blir skolk fram till jullovet. Sen kanske jag kommer tillbaka i vår - om jag orkar :o) Haha.
Bajs på skolan säger jag bara. Usch usch usch usch...
Okej, förlåt för skitråkigt inlägg men var tvungen att skriva av mig lite :o)
Nu måste jag gå. Buhuhuhuhuhuuuuuuu :'(

RSS 2.0